Vi har glädjen att meddela att vi har förvärvats av ingenjörs- och designföretaget AFRY. Trivalo AB blir från den 1 november en del av enheten Asset Management Systems där vi kommer kunna vidareutvecklas på ett ännu bättre sätt för våra kunder och anställda.

Vi fortsätter jobba med vårt fokus på Datadrivet underhåll i världsklass. Balansen av Människa, Process och IT kommer fortsatt vara vårt gemensamma fokus i alla våra kundresor. Med våra nya kollegor inom Asset Management Systems på AFRY kommer vi ha ett ännu starkare leveransteam med nya och kompletterande expertiser och verktyg.

För dig som kund blir detta en positiv förändring eftersom vi breddar vårt tjänsteutbud och vår leveranskapacitet.

Vi, tillsammans med våra kollegor på Trivalo, och våra nya kollegor på AFRY, ser fram emot att fortsätta vår gemensamma resa och partnerskap.
Pressmeddelande nedan.


Pressmeddelande

AFRY ingår avtal om förvärv av Trivalo AB

I linje med AFRYs strategi för att öka tillväxten och vara ledande inom industriell digitalisering förvärvar AFRY Trivalo AB i syfte att stärka bolagets digitala utbud inom Asset Management.

Trivalo har fokus på datadrivet underhåll med en beprövad metod som stöds av en egenutvecklad digital verktygslåda, paketlösningar och utbildningar. I tjänsteutbudet ingår IBM Maximo och IFS som är marknadsledande system på tredjepartsmarknaden inom Asset Management. Analytisk programvara och andra tredjepartslösningar ingår också och stödjer kundernas datadrivna IT-resurshantering inom Asset Management. Trivalo kommer att utgöra ett komplement och skapa mervärde för de tidigare förvärvade bolagen Cervino (2019) och Optima Nexus (2021),

– Tillsammans med Trivalo är vi välpositionerade inom datadriven Asset Management för att skapa ett betydande värde för våra kunder, säger Robert Larsson, divisionschef Industrial & Digital Solutions på AFRY.

– Att gå samman med AFRY är för oss på Trivalo nästa logiska steg för att fortsätta vår fantastiska resa. Med vår kombinerade kompetens har vi ett ännu attraktivare erbjudande för våra kunder. Vi ser verkligen fram emot vår gemensamma resa framåt, säger Henrik Nyström, vd på Trivalo.

Trivalo har en årlig omsättning på cirka 40 miljoner kronor och bolaget har 22 anställda i Malmö, Göteborg och Stockholm samt i Polen. Trivalo kommer att konsolideras med AFRY från den 1 november 2021.


För ytterligare information, kontakta:

Louise Gyll, Global presschef

+46-70 515 12 09

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Välkommen till vårt nyhetsbrev