Mycket av våra olika aktiviteter och projekt hos kunder är baserade på att vara på plats tillsammans. Därför är det otroligt kul att fortsätta lyfta fram goda exempel på att det går att göra annorlunda. Där både vi och våra kunder upplever stort värde trots nya omständigheter.

”På Ahlstrom-Munksjö var vi tidiga att ställa om vår underhållsverksamhet utifrån situationen med Corona. Samtidigt är det viktigt att kunna hålla så bra fokus och tempo som möjligt för att vidareutveckla underhållsverksamheten.
Med Trivalo hade vi sedan tidigare en inplanerad Audit för att genomlysa hela vår underhållsverksamhet. Planen var att genomföra den på plats. Med nya utmaningar och restriktioner kring besöksförbud, så planerade vi med Trivalo in att genomföra hela arbetet via video på distans.

Arbetet har fungerat mycket bra. Mycket pga. av att vi tillsammans hade en bra lösningsorienterad dialog och förberedelse innan där vi delade mycket material mellan oss.

Vi har ännu inte haft redovisningen av resultatet men att samla underhållsorganisationen (virtuellt) och tillsammans fokuserat belysa våra olika processer har redan nu gett oss värdefull kunskap och insikter. Det finns givetvis fördelar med att göra denna typen av arbete på plats, men vi upplever att det värde vi har fått så här långt motsvarar våra förväntningar och vi ser nu framåt kommande utkomster från arbetet.” säger Fredrik Roos, Underhållschef vid Ahlstrom-Munksjö, Jönköping

En bonuseffekt är att det ger en positiv påverkan från ett ekonomiskt och hållbart perspektiv.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Välkommen till vårt nyhetsbrev