Våra nöjda kunder

Utdrag från vår kundenkät:

Hur troligt är det att du skulle rekommendera Trivalo till någon vän eller kollega i branschen?
Snittbetyg: 9,52 på en 10-gradig skala

Hur skulle du betygsätta värdet av våra tjänster?
Svar: 93% av våra kunder svarar Utmärkt eller över medel

LKAB tar sikte på datadrivet underhåll i världsklass med sin partner Trivalo

Valet av Trivalo som partner föll sig naturligt efter att vi träffats. Vi fastnade direkt för Trivalos koncept som fokuserar på balansen mellan människa, process och IT. Det arbete som utförts under hösten och vintern är vi otroligt nöjda med. 

Maria Ryytty, Sektionschef – Teknik och Processutveckling / Strategiskt Underhåll (TPU),

Quant väljer Trivalo som partner för förvaltning och systemstöd av IBM Maximo

”Quants underhållssystem är ett av de viktigaste digitala arbetsverktyget vi har för att stötta kund och site. för att stötta kund och site. Vi ser med tillförsikt fram emot att jobba med Trivalo som en partner i utveckling och förvaltning”

Pia Hofstedt, CIO Quant
 

Två års strategiskt partnerskap med fokus på datadrivet underhåll hos Öresundsbron

”Vår resa tillsammans med vår strategiska partner Trivalo startade för två år sedan.

Fokus sedan starten har varit att vi som organisation ska bli mer datadrivna. Vår anläggning har en lång livslängd som vi vill utöka ytterligare genom ett datadrivet och effektivt underhåll över tid. Vi är en väldigt nöjd kund till Trivalo som hjälpt oss hela vägen”

Bengt Hergart, Anläggningschef Öresundsbron

Södra Cell Mönsterås har nått ett Underhåll i världsklass

I samarbete med Trivalo har Södra Cell Mönsterås målinriktat under flera år arbetat med att skapa ett Underhåll i världsklass. Utifrån en tydlig strategi konkretisera bilden om vart man ska (önskat läge) har vi genomfört auditeringar (nuläge) av verksamheten.

Thomas Håkansson, Underhållschef Södra Cell Mönsterås.

Outokumpu investerar i kompetenslyft med internt LCP-program

”Det kändes naturligt att välja Trivalo som samarbetspartner även inom utbildningsområdet för vår strategiska underhållsutveckling. Vi är i full gång med att genomföra ett företagsinternt Life Cycle Profit (LCP) utbildningsprogram som är ett väldigt bra utbildningskoncept för att få en djup förståelse i vad Underhåll i Världsklass verkligen innebär.”

Mikael Larsson, Maintenance manager Outokumpu Avesta.

Databaserad nulägesanalys hos Södra Cell Mörrum

”Trivalos Digital Audit gav oss en bra beskrivning av vårt nuläge och blir ett naturligt steg i vårt arbete att effektivisera vårt underhåll och få en djupare förståelse för våra möjligheter att jobba mer med ett datadrivet underhåll”

Lars-Göran Svensson, Underhållschef Södra Cell i Mörrum

Audit på distans hos Ahlstrom-Munksjö i Jönköping

”På Ahlstrom-Munksjö är det viktigt att kunna hålla så bra fokus och tempo som möjligt för att vidareutveckla underhållsverksamheten.
Med nya utmaningar och restriktioner kring besöksförbud, så planerade vi med Trivalo in att genomföra hela arbetet via video på distans.”

Fredrik Roos, Underhållschef Ahlstrom-Munksjö, Jönköping

SSAB Luleå tar sikte på Datadrivet Underhåll med Trivalo

Valet av Trivalo som partner för Underhållsutveckling föll sig naturligt efter att vi träffats. Arbetet som utförts under våren och sommaren samt inledningen på hösten är vi mycket nöjda med. Trivalo byggde snabbt ett förtroende med deras kombinerade expertis inom underhållsverksamhet, analys och processkunskap”

Per Nerelius, Underhållschef SSAB Luleå.

Swedish Match väljer Trivalo för Underhålls-utveckling

Swedish Match och Trivalo har nyligen tecknat ett globalt 5-årigt avtal avseende systemstöd och underhållsutveckling för Swedish Match underhållsverksamhet.

Avtalet innebär att Trivalo tar ett helhetsansvar kring förvaltning och utveckling av den koncerngemensamma IBM Maximo-lösningen med dess underhållsprocesser.

Outokumpu får nya verksamhetsinsikter från sitt data

Vi har fått väldigt många riktigt bra insikter utifrån slutrapporten och även tydliga rekommendationer på hur vi kan optimera många områden och även vidareutveckla andra. Vi ser att genomförandet av analysen kommer att skapa en betydligt effektivare anskaffningsprocess som helhet och även minska vår kapitalbindning”

Fredrik Oscarsson, VP Head Of Mill Controlling Sweden 

Digital Audit ger Öresundsbron en
 stor insikt från sitt underhållsdata

Trivalos Digital Audit kändes som ett naturligt första steg i vår förflyttning från ett mer analogt och personberoende underhåll, till ett datadrivet underhåll.

Vi har nu verkligen fått bekräftat att detta var rätt steg. Vi har fått väldigt många riktigt bra insikter utifrån slutrapporten, vissa av dessa Insikter har vi tidigare ”haft på känn” men övervägande delen har vi inte kunnat se tidigare.

Bengt Hergart,
Anläggningsdirektör Öresundsbron

Coor effektiviserar den mobila arbets-orderhanteringen

Med mobilitetslösningen Anywhere möjliggör det att medarbetare direkt ser när och hur ett arbete ska utföras i sin mobila enhet. Lösningen möjliggör även återrapportering direkt i den mobila enheten.

Som direkta effekter medför den digitala arbetsorderhanteringen optimerad restid, reducerad administration och mer fokus på det faktiska arbetet.

Xylem digitaliserar underhållsverksamheten

Vi sökte efter en samarbetspartner som besitter både djup verksamhetskompetens inom Underhåll och IT-kompetens kring IBM Maximo. I valet av Trivalo fick vi båda delar och det är vi säkra på borgar för ett både bra och långt samarbete

Mats-Ola Svensson Xylem

Nexans effektiviserar underhållet med en mobil lösning för alla tekniker

Inom underhållsverksamheten ville man bli mer datadriven och ett utav initiativen är att möjliggöra mobila verktyg för underhållstekniker. Dels för att förbättra datakvalitet, men också få snabbare återrapportering på arbetsordrar.

Nyheter

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Välkommen till vårt nyhetsbrev