LCP-programmet är ett utbildningsprogram som får betraktas som den ledande utbildningen inom industriellt underhåll, och som hjälper svensk industri att stärka kompetensutveckling för att uppnå en högre driftsäkerhet och effektivisering. LCP-programmet består av 6 st. kursmoment á 3 dagar.

I tisdags startade vi årets omgång. Trots utmanande tider med restriktioner så är vi oerhört glad över förtroendet av årets deltagare. Årets program är fullbokat med deltagare i allt från papper&massa, energibolag, livsmedel, kemi och logistik.

Med anledning av rådande restriktioner i Sverige och i företagen, så kör vi programmet som en hybrid mellan fysiskt på plats i Göteborg och digitalt via Zoom. Deltagarna för själva införa varje träff välja om man är med fysiskt eller digitalt.

I årets omgång är det dessutom 30-års(!)jubileum av programmet som utbildat hundratals underhållschefer, ingenjörer i svensk industri. Vi har vidareutvecklat innehållet med bl.a. fokus på Datadrivet underhåll, Smart Maintenance och ISO55000 för att stötta svensk industris kompetensväxling.

LCP-programmet innehåller också ett konkret industriprojekt där träning i att analysera, angripa, lösa och presentera verkliga industriprojekt ges. Deltagarna, som arbetar i grupp, får en direkt användning av nyvunnen kunskap, s k ”action learning”.

Vi ser fram emot att examinera alla deltagare som Certifierad Underhållschef (certifikat utfärdat av Trivalo) till våren.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Välkommen till vårt nyhetsbrev