Till hösten startar den 30:e omgången av vårt populära utbildningsprogram där över 400 personer deltagit.

LCP-programmet är ett utbildningsprogram som får betraktas som den ledande utbildningen inom industriellt underhåll, och som hjälper industrin att stärka kompetensutveckling för att uppnå en högre driftsäkerhet och effektivisering. Vi har till hösten vidareutvecklat innehållet med bl.a. fokus på Datadrivet underhåll, Smart Maintenance och ISO55000.

Då flera av våra kunder som vi pratat med kommer att ha en hektisk period efter sommaren med framskjutna underhållsstopp osv. så har vi skjutit fram starten av programmet till oktober. Ifall vi står inför en fortsatt utmaning kring resande och fysiska träffar, så är vi förberedda på att köra första utbildningsträffen digitalt via videomöten.

I samband med avslutningen av varje års LCP-program,  samlas nya och tidigare deltagare till en nätverksträff. Just nätverkandet är något som många deltagare värdesätter högt utöver utbildningen. Att vi på Trivalo får förtroendet att vara värd för denna växande nätverksgrupp är väldigt roligt. Förra året var vi över 50 deltagare vilket är ett starkt kvitto på nyttan och intresset med dessa träffar.

För mer ingående information med kursdatum etc. i LCP-programmet samt anmälan, besök sidan: trivaloacademy.se/portfolj/product/lcp-programmet/

 

”För oss inom Vattenfall Värme är det viktigt med löpande kompetensutveckling och inom underhållsorganisationen har vi senaste åren valt att använda oss av Trivalos LCP-program. Det har varit ett mycket värdefullt sätt för oss att säkerställa att vi har en samsyn på underhållet som till exempel medför att vi är trygga i att vi pratar och menar samma sak samt använder vår tid och våra resurser på bästa sätt. 

LCP-programmet ger oss en heltäckande bild av underhållet i stort, vilket skapar en viktig förståelse för helheten om du som till exempel underhållsingenjör arbetar mer med ett avgränsat avsnitt själv.

För mig personligen har utbildning gått från att jag faktiskt först var lite tveksam till vad den skulle ge mig, till att jag redan under pågående utbildning sett nyttan jag av den och kunnat praktisera ny kunskap. Jag tror många tänker som jag gjorde innan och underskattar värdet av att få insyn och input från andra verksamheter som har kommit längre på områden som du själv kanske uppfattar att du är bra på. Jag kan verkligen slå ett slag för att investera i sin personal och höja den breda och djupa underhållskompetensen” säger Omid Montinola, Anläggningsansvarig Vattenfall Värme Uppsala

Se filmen nedan från förra årets  LCP-dag som vi arrangerade tillsammans med ABB i Västerås där vi besökte ABB:s R&D verksamhet. Här fick vi en mycket intressant inblick i nutidens och framtidens smarta Underhåll:

På websidan Trivaloacademy.se kan ni botanisera i vår utbildningsportfölj. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller vill anmäla dig till någon utav våra kurser/program. Vi kommer successivt att utveckla flera utbildningar och vi är givetvis intresserad av er input om vilka typer av kompetenser och utbildningar ni skulle vilja ta del utav.

 

 

Trivalo är en ”Rekommenderad utbildare” av Riskorganisationen Svenskt Underhåll.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Välkommen till vårt nyhetsbrev