I dessa utmanande tider som företag, familj och individ, så finns det också glädjeämnen att lyfta fram.

Vi vill verkligen tacka alla våra kunder för deras genuina förståelse och flexibilitet för hur vi tillsammans kan skapa nya former för vårt värdefulla samarbete.

Mycket av våra olika aktiviteter och projekt hos kunder är baserade på att vara på plats tillsammans. Därför är det otroligt kul att lyfta fram ett av flera goda exempel på att det går att göra annorlunda.

Förra veckan hade vi en slutpresentation av vår tjänst Digital Audit för en utav våra kunder. Många (drygt 30 personer) hade sett fram emot att träffas, diskutera och ta del av resultatet. Det var representation från Underhåll, Produktion, IT m.fl.  Nu tvingades vi genomföra hela presentationen via Microsoft Teams.

Ni känner säkert igen det faktum att så många människor i samma rum blir ofta mer tyst än livlig diskussion. Men det här mötet blev verkligen en ny positiv upplevelse. Vi hade en riktigt bra dialog med mycket interaktion under hela mötet. Genom att skapa nya former för hur man presenterar och ställa frågorna annorlunda så kunde vi skapa detta tillsammans. Exempelvis visade det sig att chattfunktionen i mötet användes flitigt för att dela information kopplat till det som presenterades. Kanske just för det faktum att alla satt på olika ställen och kunde interagera annorlunda.

En bonuseffekt är att det ger en positiv påverkan från ett ekonomiskt och hållbart perspektiv.

På Trivalo har vi sedan månader tillbaka en inplanerad fysisk Kick-off. Då vi ofta arbetar ute hos kund i olika team var detta en efterlängtad träff med en diger agenda. Då vi inte vill försaka den viktiga interna innovationstiden, så genomför vi hela kick-offen virtuellt med videokameran på.

Återigen stort tack till alla våra kunder och även alla medarbetare på Trivalo som är ännu mer kreativa än vanligt.

Mvh

   
Mats och Henke

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Välkommen till vårt nyhetsbrev