Trivalo förvärvar det svenska företaget OEE Consultants som ett led i att stärka expertkompetensen inom industri- och servicebolag och bli den partner som hjälper sina kunder att effektivisera sin verksamhet på bästa sätt.

OEE Consultants leds av de välkända branschprofilerna Leo Hagberg och Tomas Henriksson, som har drivit företag ihop i 33 år. De har sedan starten arbetat fokuserat för att utveckla service- och underhållsorganisationer utifrån processer och människor. Både Leo och Tomas är certifierade enligt normen European Expert in Maintenance Management och har ett bevisat starkt renommé i branschen. De är också författare till boken Underhåll i Världsklass som släppts i flera olika upplagor.

-Det känns helt perfekt att vi på detta sätt kan fortsätta att erbjuda våra tjänster och hjälpa både gamla och nya kunder med att utveckla sina underhållsverksamheter. Vi kan på detta sätt fortsätta vårt omfattande utbildningsprogram där vi certifierat närmare 400 underhållschefer och andra specialister. Vi kommer nu dessutom vidareutveckla koncepten som en del av Trivalo säger Leo Hagberg och Tomas Henriksson.

– Det som är framträdande för OEE Consultants är deras djupa verksamhetskunskap inom domänen, säger Mats Eliasson och Henrik Nyström på Trivalo. En kompetens som vi ser är högt eftertraktad på marknaden och som kompletterar och stärker vår expertkompetens. Utifrån många års erfarenhet har man utvecklat en imponerande verktygslåda som hjälper kunder att nå en effektivitet i sin verksamhet. Vi grundade Trivalo med en tydlig målsättning – att effektivisera verksamheter utifrån Människa, Process och IT i harmoni. Vi har känt Leo och Tomas under många år och vi är övertygade om att deras kompetens och utbildningskoncept kommer att stärka vårt erbjudande och målsättning. Vi kommer att vidareutveckla koncepten med fokus på effektivisering utifrån digitaliseringen avslutar Mats och Henrik.

Från och med den 2 maj 2018 är OEE Consultants en del utav Trivalo. Leo Hagberg och Tomas Henriksson blir en naturlig del utav Trivaloteamet och kommer att arbeta vidare i flera år med existerande och nya kunder, med leveranser av bland annat auditeringar, utbildningar och LCP-programmet.

Kontaktpersoner:

Mats Eliasson, Trivalo
[email protected]
+46 703 77 90 90

Henrik Nyström, Trivalo
[email protected]
+46 704 41 96 18

Leo Hagberg, OEE Consultants
[email protected]
+46 705 18 22 27

Tomas Henriksson, OEE Consultants
[email protected]
+46 705 18 22 26

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Välkommen till vårt nyhetsbrev