Swedish Match och Trivalo har nyligen tecknat ett globalt 5-årigt avtal avseende systemstöd och underhållsutveckling för Swedish Match underhållsverksamhet. Avtalet innebär att Trivalo tar ett helhetsansvar kring förvaltning och utveckling av den koncerngemensamma IBM Maximo-lösningen med dess underhållsprocesser.

För 6 år sedan implementerade Swedish Match underhållssystemet IBM Maximo på flertalet fabriker i Sverige och USA. Underhållssystemet är en verksamhetskritisk lösning som stöttar ett effektivt underhåll och vägen mot ett Datadrivet Underhåll på den alltmer automatiserade produktionen. Lösningen är också en viktig komponent i att stötta den gemensamma underhållsprocessen och att bli mer Datadriven.

Roadmapen kring utveckling är mycket spännande med fler siter och utökad funktionalitet för att bli än mer effektiv i Underhållet.

Om Swedish Match

Swedish Match utvecklar, tillverkar och säljer kvalitetsprodukter under marknadsledande varumärken inom produktsegmenten Rökfria produkter, Cigarrer samt Tändprodukter. Tillverkning sker i sju länder och försäljningen är störst i Skandinavien och USA.

www.swedishmatch.com

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Välkommen till vårt nyhetsbrev