Trivalo Academy är ett helhetstäckande utbildningskoncept med flera olika utbildningsformer. Trivalos expertis inom Människa, Process och IT för service- och industriföretag gör att vi kunnat skapa marknadens mest utvecklade program för att skapa en datadriven och hållbar effektivisering inom de område som ni investerar i.

Trivalos vision med Trivalo Academy är att stötta svenska industri- och servicebolag i den utmanande kompetensväxlingen som ligger framför oss.

LCP-programmet som är en del utav utbildningsportföljen, är en ledande utbildning inom Underhåll. Deltagarna blir vid fullgjort utbildning certifierade underhållschefer. Till hösten startar omgång 29 av LCP-programmet.

Varje år samlas nya och tidigare deltagare till en nätverksträff. Just nätverkandet är något som många deltagare värdesätter högt utöver utbildningen. Att vi på Trivalo får förtroendet att vara värd för denna växande nätverksgrupp är väldigt roligt. I år var vi över 50 deltagare vilket är ett starkt kvitto på nyttan och intresset med dessa träffar.

Årets LCP-dag arrangerade vi tillsammans med ABB i Västerås där vi besökte ABB:s R&D verksamhet. Här fick vi en mycket intressant inblick i nutidens och framtidens smarta Underhåll.

Se filmen från årets LCP-träff nedan:

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller vill anmäla dig till någon utav våra kurser/program. Vi kommer successivt att utveckla flera utbildningar och vi är givetvis intresserad av er input om vilka typer av kompetenser och utbildningar ni skulle vilja ta del utav.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Välkommen till vårt nyhetsbrev