En härlig start på hösten för Team Trivalo!

Vi har haft förmånen att samla (nästan hela) Team Trivalo under två dygn på en Kick Off. Denna gång valde vi inte något konferenshotell inne i stan, utan hyrde en egen herrgård ute på Skånska landsbygden.
Annorlunda, kostnadseffektivt, hållbart och framförallt mycket trevligare.

Kick-offens huvudtema var  ”Trivalo to the next level”.

Hur vi kan hjälpa våra kunder att bli än mer effektiva i sina verksamheter mha. våra tjänster inom Trivalokonceptet.

Med bakgrund av en stark start på 2019 som är över plan, hur vi ska utveckla Trivalo ytterligare som företag.

Under parollen ”Over performing” vs. ”Room for improvement” har vi jobbat igenom allt som blivit bättre än väntat, men också områden som vi måste jobba med att förbättra framåt.

Vi kan med glädje konstatera att vi under 2019 har levererat 41,6% av vår omsättning utifrån våra paketerade tjänster. Det är en mycket bra siffra som vi är väldigt stolta över då det är ett starkt kvitto på att vår grundläggande affärsidé fungerar och att våra kunder får ut ett verkligt affärsvärde. Att många av tjänsterna lanserats under senaste 12 månaderna och är helt baserade på nytänkande ställer givetvis höga krav på oss. Vi måste jobba med kontinuerlig utveckling och vara lyhörda med feedback från våra kunder. Kundfeedback och våra egna idéer är det som driver utvecklingen framåt.

Det är fantastiskt att vara med och uppleva den innovativa kraften som uppstår när vi mixar våra olika expertiser. Med grundarbetet under kick-offen har vi en tydligt utstakad plan för hösten där vi kommer att levereras fler tjänster som ger våra kunder ett högt värde, med minimerad insats från kundens sida.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Välkommen till vårt nyhetsbrev