Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi behöver växa Team Trivalo ytterligare under våren med kompetenta och härliga kollegor.

Trivalo grundades med en tydlig målsättning – att effektivisera verksamheter utifrån Människa, Process och IT i harmoni.

Vi är ett ungt, modernt och snabbfotat företag där vi alltid sätter kunden och medarbetaren i centrum. Inom Trivalo finns decennier av samlad expertis inom verksamhetsutveckling, processer och IT-lösningar för Service- och Industriföretag.

Att vara nyfiken och hela tiden vilja göra varje del bättre är en förutsättning för att vi ska ligga i framkant på marknaden. En nyckel för oss och våra kunder är att vi jobbar i team med blandad expertis för att skapa en effektivare verksamhet hos våra kunder.

Vi praktiserar modellen 80-15-5 där 80% av vår tid är i leverans av tjänster till våra kunder, 15% innovation/affärsutveckling och 5% intern tid såsom administration osv. På så sätt sätter vi maximalt med tid kring kunderna och kontinuerlig utveckling av paketerade tjänster, nya teknologier etc.

Varför vi heter Trivalo? ”Tri” står för treenigheten vi fokuserar på: Människa, Process och IT. ”Valo” symboliserar värde – att vi alltid ska exekvera värde i vår förändringsresa tillsammans med kund.

Vi ser framför oss många spännande leveranser till våra kunder och vi söker därför ytterligare EAM-expertis. Du kommer att ingå i våra leveransteam och bidra med din expertis och erfarenhet av marknadens ledande EAM-lösningar. Vi har behov av expertis inom både teknisk inriktning såsom arkitektur, implementering och konfigurering – men även funktionellt/verksamhetsorienterad expertis för att kunna stötta våra befintliga och nya kunder med lösningsdesign, utbildning, rådgivning m.m.

I leveranserna till våra kunder så handlar det hela tiden om att skapa en högre effektivitet utifrån treenigheten – Människa, Process och IT.

Vi söker dig som verkligen brinner för att vara en del av ett vinnande lag, ha kul när du arbetar och hela tiden levererar det lilla extra till kunden.

Vi ser det som viktigt med minst 5 års erfarenhet av IBM Maximo och/eller IFS EAM. Vi tror att du har erfarenhet från liknande roll idag som konsult.

Erfarenhet på en funktionell nivå av andra kringliggande systemlösningar (t.ex. QlikView, Power BI, RPA, Novacura Flow) inom service industri är premierande. Likaså ett starkt nätverk inom branschen.

Vi har kontor i Göteborg, Malmö och Stockholm och rollen som EAM-expert kan utgå från något utav våra kontor.

För att få en djupare bild av allt spännande vi gör på Trivalo, läs mer på www.trivalo.se

Varmt välkommen med din ansökan till nedan. Intervjuer genomförs löpande. 

Via mail: [email protected]

Via LinkedIn: https://www.linkedin.com/..

För ytterligare information och frågor är du välkommen att kontakta oss på nedan:

Henrik Nyström

Mobil: +46 704 41 96 18
[email protected]

Mats Eliasson

Mobil: +46 70 377 90 90
[email protected]

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Välkommen till vårt nyhetsbrev