Vi ser ett fortsatt ökande intresse från såväl befintliga som nya kunder att jobba med oss under 2020, vilket vi är ödmjukt stolta och tacksamma för.

Det är därför väldigt glädjande att vi stärker teamet med ytterligare en expert inom underhåll och underhållssystem. Mia Ilkko ansluter till Team Trivalo efter årsskiftet.

Mia har jobbat med Underhåll i snart 20 år med erfarenheter från bland annat ABB Fullservice, Coor/Jernbro och som egenföretagare. Hon har medverkat i många varierande projekt där hon framförallt haft fokus på underhållsledning och utveckling av processer, arbetssätt och system (bland annat Maximo, Jeeves, IFS och Maintmaster). Erfarenheter och expertis som kommer att passa perfekt in i Trivalos treenighet Människa, Process och IT.

Mia är sedan juni 2018 ordförande i Riksorganisationen Svenskt Underhåll samt Sveriges representant i EFNMS (European Federation of National Maintenance Societies).

Med denna långa och breda bakgrund och expertis kommer Mia stärka Trivalo och hjälpa våra kunder att nå effektivisering i sina verksamheter.

Mia kommer att utgå från vårt Göteborgskontor men jobba med våra kunder över hela Sverige.

Varmt välkommen till Trivalo Mia!

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Välkommen till vårt nyhetsbrev