Vi ser ett fortsatt ökande intresse från såväl befintliga som nya kunder att jobba med oss under 2021, vilket vi är ödmjukt stolta och tacksamma för.
Det är därför väldigt glädjande att vi stärker teamet med ytterligare en expert inom underhållsutveckling- och system. Niclas Andersson ansluter till Team Trivalo i mars.

Niclas har jobbat inom tillverkningsindustrin i 20 år med tonvikt på underhåll. Niclas kommer senast från Preem där han i flera år jobbat med underhållsutveckling. En roll där han med underhållsverksamheten fokuserat på utveckling av organisationen, processer, analys och underhållssystem. Erfarenheter och expertis som kommer att passa perfekt in i vårt angreppssätt med Trivalokonceptet som utgångspunkt.

Niclas kommer att utgå från vårt Göteborgskontor men jobba med våra kunder över hela Sverige.

Vi passade på att intervjua Niclas inför hans start på Trivalo.

Vem är Niclas?

Noggrann, ordningsam och lite envis herre som har jobbat med underhåll i många olika former och titlar. Brinner för att hjälpa och samtidigt få lära. Jag ser på problem som en möjlighet till förbättring med ett mindset att alltid våga prova nya sätt.

Vad är det som är så viktigt och intressant med Underhåll?

Det finns runt omkring oss alla i många olika former, med många olika utmaningar stora som små. Genom att etablera smarta arbetssätt och tekniker kan vi skapa en stor nytta.

Vad var det som fick dig att vilja ansluta till Team Trivalo?

Jag har från första stund sedan jag kom i kontakt med Trivalo, känt att det är ett påläst, proffsigt och oerhört välkomnande gäng.
Känslan av en stor familj med sunda värderingar och ett genuint intresse av att hjälpa och stötta. Ett företag som delar med sig av stort och smått och som har hjärtat på rätt ställe!

Varför Datadrivet Underhåll?

Det kan ge oss insikter och kunskaper som vi tidigare inte haft. I den mån vi sammanställer och presenterar olika fakta/parametrar tillsammans. Det hjälper oss till effektivare beslut både resursmässigt och ekonomiskt.
Ett effektivt underhåll är nyckeln till att bevara en konkurrenskraftig svensk industri.

Berätta något kul om dig som person?

Jag brukar alltid börjar städa omkring mig när jag blir lite irriterad. Detta tycker min sambo är kanon. 🙂

 

Varmt välkommen till Trivalo Niclas!

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Välkommen till vårt nyhetsbrev