Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi har första halvåret av 2021 fått mycket ökat förtroendet från våra kunder. Hösten ser väldigt spännande ut med flera nya leveranser inom Datadrivet Underhåll till våra kunder. Därför behöver vi växa Team Trivalo ytterligare med en kompetent och härlig kollega.

Som konsult kommer du ingå i våra leveransteam och bidra med expertis inom exempelvis förändringsledning, projektledning, utbildning och verksamhetsutveckling av underhåll. I leveranserna till våra kunder så handlar det hela tiden om att skapa en högre effektivitet med Datadrivet underhåll utifrån treenigheten Människa, Process och IT. Vi söker dig som verkligen brinner för att vara en del av ett vinnande lag, ha kul när du arbetar och hela tiden levererar det lilla extra till kunderna.

Vi ser det som viktigt med minst 10 års branscherfarenhet, gärna från industrin eller som konsult. Vi tror att du har erfarenhet från roller som Verksamhetskonsult, FU/Underhållsingenjör, Underhållschef eller andra liknande roller som passar bra in på våra tjänster. Att du är 100% övertygad om att Datadrivet Underhåll är framtiden är självklart. Du är bekant med lösningar baserad på AI, Machine Learning osv. Erfarenhet på en funktionell nivå av vanliga systemlösningar (t.ex. IBM Maximo, Infor EAM, IFS EAM, SAP PM, Novacura Flow, Power BI, Qlik) är premierande. Likaså ett starkt nätverk inom branschen.

Vi har kontor i Göteborg, Malmö och Stockholm och rollen som konsult kan utgå från något utav våra kontor, även om vi just nu praktiserar mycket arbete på distans.

På Trivalo brinner vi för att hjälpa svensk industri att nå ett Datadrivet Underhåll i världsklass.

Vi är ett ungt, modernt och snabbfotat företag där vi alltid sätter kunden och medarbetaren i centrum. Inom Trivalo finns över 400 års samlad expertis inom underhållsutveckling, processer och IT-lösningar för industrin. Vi jobbar med medelstora och stora välkända kunder i industrin som t.ex. Södra, LKAB, SSAB, BillerudKorsnäs, Öresundsbron m.fl.

Att vara nyfiken och hela tiden vilja göra varje del bättre är en förutsättning för att vi ska ligga i framkant på marknaden. En unik nyckel för oss och våra kunder är att vi jobbar i team med blandad expertis för att skapa en effektivare Datadriven verksamhet hos våra kunder.

Vi jobbar efter modellen 85-10-5 där 85% av vår tid är i leverans av tjänster till våra kunder, 10% innovation/affärsutveckling och 5% intern tid såsom egen kompetensutveckling osv. På så sätt sätter vi maximalt med tid kring kunderna och kontinuerlig utveckling av paketerade tjänster, nya teknologier etc.

Varför vi heter Trivalo? ”Tri” står för treenigheten vi fokuserar på: Människa, Process och IT.  ”Valo” symboliserar värde – att vi alltid ska leverera värde i vår förändringsresa tillsammans med kund.

För att få en djupare bild av allt spännande vi gör på Trivalo, läs mer på www.trivalo.se

Varmt välkommen med din ansökan till nedan mailadress. Intervjuer genomförs löpande

[email protected]
För ytterligare information och frågor är du välkommen att kontakta Mats Eliasson på:

[email protected]

+46 703 77 90 90

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Välkommen till vårt nyhetsbrev